• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

Tentang Kami

Chengdu Mengsheng Electronics Co., Ltd.

Naha Milih Kami

Perusahaan

Kusabab ngadegna, parusahaan geus maksa dina ngamekarkeun elmu pangaweruh jeung téhnologi, dumasar kana reputasi jeung integritas, ngajaga ngembangkeun sustainable alus, ngadegkeun sistem manajemen kualitas ketat tur sistem manajemen.

Panalungtikan

Pausahaan komitmen kana panalungtikan sareng pamekaran kasaluyuan éléktromagnétik sareng téknologi suprési harmonik.Kami mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling poténsial di Cina.

Kualitas

Sadaya produk rengse urang téh 100% inspected sarta dikirimkeun ku staf produksi profésional, testers jeung alat nguji profésional pikeun mastikeun kualitas sarta reliabilitas unggal produk.

Naon Urang Laksanakeun

Testimonials

Chengdu Mengsheng Electronics Co., Ltd. diadegkeun dina 2006. Nyumponan kabutuhan pamekaran pasar, ngarumuskeun rencana pamasaran pikeun nyayogikeun palanggan produk anu dipercaya, murah sareng jasa kualitas luhur, perusahaan nyayogikeun manufaktur saringan sora listrik EMI sareng uji EMC sareng jasa solusi saatos sababaraha taun pangwangunan.

Kami nyayogikeun solusi komprehensif pikeun kasaluyuan éléktromagnétik (EMC) sareng palaksanaan proyék, sareng nyayogikeun séri produk saringan saluran listrik sapertos saringan EMI, suprési grup pulsa, sareng suprési surge.Saringan EMI kalebet saringan kakuatan fase tunggal AC kelas militer/kelas industri, saringan kakuatan tilu fase AC, sareng saringan kakuatan DC.Kaseueuran produk parantos lulus sertifikasi CUL, CE, CQC, ROHS.Urang bisa nyadiakeun rupa-rupa saringan kakuatan 0.5A-1000A dina 2-4 minggu, nyadiakeun EMC pre-test jeung rojongan teknis, sarta nyadiakeun ka konsumén jeung sagala rupa saringan kakuatan ngaropéa.Saringan kakuatan EMI mangrupikeun produk utama urang, seueur dianggo dina sistem kakuatan, sistem kakuatan, sistem konversi frekuensi, sistem digital, sistem komunikasi, alat médis, alat uji, éléktronika konsumen sareng widang anu sanés.Éta mangrupikeun pilihan kahiji pikeun kasaluyuan éléktromagnétik (EMC).

Pabrik urang

Saatos taun pangwangunan, urang gaduh langkung ti 3,000 méter pasagi pabrik produksi sareng rohangan kantor sareng laboratorium sareng hak milik urang sorangan.Alat uji kalebet mesin uji semprot uyah, alat uji EMC, analisa jaringan, sareng alat insulasi tegangan nangtung, uji jembatan digital LCR Sapertos sababaraha alat, ieu tiasa ngajamin kualitas bahan baku sareng produk réngsé dina sagala aspek.Bengkel produksi kalebet bengkel suntik plastik, bengkel stamping cangkang logam, produksi saringan sareng bengkel perakitan, bengkel bungkusan saringan, bengkel inspeksi saringan

Sadaya produk rengse urang téh 100% inspected sarta dikirimkeun ku staf produksi profésional, testers jeung alat nguji profésional pikeun mastikeun kualitas sarta reliabilitas unggal produk.

FZL_3006

b959c2d1571cc049f198b7332a86c36

FZL_3006

d19154c87cbaeffb0422b0a3d990370

FZL_3006

FZL_3006

FZL_3006

FZL_3006

photobank (9)
photobank (10)
fba349437ca95f77fb22e5a69007d70
FZL_3000
photobank (3)

Sajarah urang

2008: Pausahaan diadegkeun di Kacamatan Xindu, Chengdu.

2009: Pausahaan réngsé pendaptaran mérek dagang produk DOREXS.

2010: Pausahaan ngalaksanakeun situs wéb sareng promosi produk dina sababaraha situs wéb domestik di Cina.

2011: Kinerja perusahaan terus ningkat sareng mimiti ngarencanakeun nyebarkeun operasi global.

2013: Merek parusahaan DOREXS réngsé pendaptaran mérek dagang Uni Éropa, mérek dagang Madrid, mérek dagang Amérika jeung tempat séjén.

2015: Pikeun ngembangkeun jangka panjang, pausahaan spent leuwih ti 5 juta meuli tutuwuhan husus kalawan 2.600 méter pasagi di Jintang County, Chengdu.

2016: Perusahaan ngadegkeun departemén penjualan pasar luar negeri sareng sacara resmi ngaluncurkeun usaha pikeun dilegakeun bisnis internasional.

2017: Pausahaan sacara resmi dipindahkeun ti Kacamatan Chengdu Xindu ka bengkel profésional di Jintang Industrial Park, Chengdu, dina tambahan, ngawangun bengkel suntik palastik anyar, bengkel cangkang logam, sareng laboratorium uji EMC.

2018: Pausahaan dimekarkeun gancang.Dina raraga iklas kaluar ngembangkeun engké, nyetél tim R&D sarta dilegakeun tim jualan, parusahaan spent leuwih ti 8 juta yuan mésér pabrik profésional kadua di Kota Guanghan, Propinsi Sichuan.

2020: Nalika pangaruh perusahaan beuki kuat, Sekretaris Propinsi Sichuan sareng timnya sumping ka perusahaan kami pikeun nungtun arah kerja urang.