• sns01
  • sns02
  • sns03
  • instagram (1)

14 taun pangalaman dina téhnologi motong laser

Chengdu Mengsheng Electronics Co., Ltd. diadegkeun dina 2008. Saprak ngadegna, pausahaan geus maksa dina ngamekarkeun sains jeung téhnologi, dumasar kana reputasi jeung integritas, ngajaga pangwangunan sustainable alus, ngadegkeun sistem manajemen kualitas ketat tur sistem manajemen.Minuhan kabutuhan pamekaran pasar, ngarumuskeun rencana pamasaran pikeun nyayogikeun konsumén produk anu dipercaya, murah sareng jasa kualitas luhur, perusahaan nyayogikeun manufaktur saringan sora listrik EMI sareng uji EMC sareng jasa solusi saatos sababaraha taun pangwangunan.

  • ico

    Perusahaan

    Kusabab ngadegna, parusahaan geus maksa dina ngamekarkeun elmu pangaweruh jeung téhnologi, dumasar kana reputasi jeung integritas, ngajaga ngembangkeun sustainable alus, ngadegkeun sistem manajemen kualitas ketat tur sistem manajemen.

  • ico

    Panalungtikan

    Pausahaan komitmen kana panalungtikan sareng pamekaran kasaluyuan éléktromagnétik sareng téknologi suprési harmonik.Kami mangrupikeun salah sahiji pabrik anu paling poténsial di Cina.

  • ico

    Kualitas

    Sadaya produk rengse urang téh 100% inspected sarta dikirimkeun ku staf produksi profésional, testers jeung alat nguji profésional pikeun mastikeun kualitas sarta reliabilitas unggal produk.